BOOM - Farshot szivacslövő pisztoly

BOOM - Farshot szivacslövő pisztoly
3 350 Ft
+67 hűségpont ajándékba - Részletek...
BOOM
inkább fiúknak
26075
A BOOM Farshot kilövő pisztoly egy rugós mechanikájú, akár 21 méteres távolságra is ellövő kilövő. A BOOM Farshot kilövő pisztoly rendelkezik egy kihajtható pajzzsal, ami megvéd az ellenséges támadásoktól, a pisztollyal nagyon pontosan tudsz célozni, és könnyű kezelhetőségének köszönhetően lopakodáshoz, lesből való támadáshoz is tökéletes. A BOOM Farshot kilövő pisztoly készlet 3 db szivacsos lőszert és egy céltáblát is tartalmaz. A lőszerek feje speciális BOOM Smart Stick tapadóréteggel van ellátva, így a BOOM kilövők pajzsán, Smart Stick céltáblán is megtapadnak. Csomagolási méretek: 25 x 6 x 19 cm.
A BOOM márkájú "BOOM - Farshot szivacslövő pisztoly" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

BOOM

BOOM - Farshot szivacslövő pisztoly

BOOM - Farshot szivacslövő pisztoly

3 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.