BOOM - Head to Head, 2-es szett

BOOM - Head to Head, 2-es szett
4 690 Ft
+94 hűségpont ajándékba - Részletek...
BOOM
inkább fiúknak
27436
Itt az idő, hogy eldöntsétek, melyikőtök a jobb harcos! A BOOM Head to Head 2-es szett két játékos számára készült, védőszemüvegből, BOOM Clipfire kilövő pisztolyokból, kerek Smart Stick lövedékből és megfelelő mennyiségű lőszerekből is két főre található mennyiség kapott helyet a csomagban. A BOOM Head to Head 2-es szettel gyakorolhatjátok a célba lövést, A BOOM Clipfire kilövők egyes lövésre képesek, illetve könnyen összecsukhatók, az övetekre is fel tudjátok csíptetni őket. A BOOM Head to Head 2-es szett összesen négy tapadó hátú céltáblát, illetve 6 db szivacsos lőszert is tartalmaz. A lőszerek feje speciális BOOM Smart Stick tapadóréteggel van ellátva, így a BOOM kilövők pajzsán, Smart Stick céltáblán is megtapadnak.
Csomagolási méretek: 51 x 6 x 31 cm.
A BOOM márkájú "BOOM - Head to Head, 2-es szett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

BOOM

BOOM - Head to Head, 2-es szett

BOOM - Head to Head, 2-es szett

4 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.