BOOM - Whipblast kilövő pisztoly

BOOM - Whipblast kilövő pisztoly
4 190 Ft
+84 hűségpont ajándékba - Részletek...
BOOM
inkább fiúknak
27557
A BOOM Stealth Ambush kilövő puska egy több csőből is egyszerre tüzelő elemes kilövő. A tárban összesen 8 db lőszert tudsz könnyen tárolni, és minden egyes lövés után a fegyver markolatát vissza kell húzni. A Boom Stealth Ambush kilövő egy rejtett kilövővel is rendelkezik, amit egy mozdulattal ki tudsz pattintani, meglepetés lőszereket küldve az ellenfeledre. A BOOM Stealth Ambush kilövő puska kihajtható pajzsokkal is fel van szerelve, védelmet nyújtva az ellenséges támadásoktól. A BOOM Stealth Ambush kilövő puska készlet egy tapadó hátú céltáblát, illetve 17 db szivacsos lőszert is tartalmaz. A lőszerek feje speciális BOOM Smart Stick tapadóréteggel van ellátva, így a BOOM kilövők pajzsán, Smart Stick céltáblán is megtapadnak.
Csomagolási méretek: 59 x 9 x 31 cm.
A BOOM márkájú "BOOM - Whipblast kilövő pisztoly" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

BOOM

BOOM - Whipblast kilövő pisztoly

BOOM - Whipblast kilövő pisztoly

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.