KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bosszúállók akciófigura - Titan Hero Blast Gear - Hulk

Bosszúállók akciófigura - Titan Hero Blast Gear - Hulk
11 490 Ft
+230 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
80868
Bruce Banner a dühét felhasználva változik át az óriási, szupererős és ijesztő Hulkká. A gyerekek elképzelhetik, ahogy belevetik magukat a kalandba a Marvel képregények által inspirált Bosszúállók akciófigurákkal, járművekkel és szerepjáték kiegészítőkkel. A rajongók elképzelhetik Hulk hihetetlen kalandjait, amint épületeket dönt meg, és izgalmas kalandokba keveredik ezzel az akciófigurával.
Figura mérete: 30 cm
A "Bosszúállók akciófigura - Titan Hero Blast Gear - Hulk" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Bosszúállók akciófigura - Titan Hero Blast Gear - Hulk

Bosszúállók akciófigura - Titan Hero Blast Gear - Hulk

11 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.