Brick Trick - Utántöltő - Barna árnyalatú kastélytégla, 70 db

Brick Trick - Utántöltő - Barna árnyalatú kastélytégla, 70 db
Használd a szettben megtalálható 70 db barna kastélytéglát, hogy még több Brick Trick építő projektben vehess részt. Íves és egyenes téglák, kis és nagy méretű téglák vegyesen megtalálhatóak a szettben. Bővítsd meglévő épületeidet, vagy használd a képzelőerődet egy új és érdekes épület megalkotásához.

A Brick Trick kiegészítő készletei a Trefl építőjátékainak kreatív vonalához tartoznak, melyekben a fő építőanyag a valódi természetes tégla.A Brick Trick sorozat által igazi építésszé válhatsz, igazi agyagtéglákat és fát felhasználva az építményeidhez. Fedezd fel a szórakozás és kreativitás világát, miközben végighaladsz az építkezésen, az alapoktól kezdve egészen az elkészült épületig. Lerakod a téglákat, vágod az anyagokat, összeragasztod és kidekorálod a csodálatos építményedet. Alkosd meg a saját egyedi építményedet a saját ötleteidből és megoldásaidból, vagy kövesd az útmutatót, amely lépésről lépésre végigvezet az építkezésen. A készlet papírfigurákat is tartalmaz, amelyekkel az elkészült épület élővé varázsolható. Kombináld a Brick Trick-készleteket egy festői kis falu, egy modern város vagy egy középkori város megalkotásához.

Tartalom: 70 db barna színű kastélytégla
- íves és egyenes téglák, kisebb és nagyobb méretű téglák vegyesen
A "Brick Trick - Utántöltő - Barna árnyalatú kastélytégla, 70 db" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Trefl
66505
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Brick Trick - Utántöltő - Barna árnyalatú kastélytégla, 70 db
Brick Trick - Utántöltő - Barna árnyalatú kastélytégla, 70 db

Brick Trick - Utántöltő - Barna árnyalatú kastélytégla, 70 db

1 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.