Bruno - Az interaktív plüssmackó

Bruno - Az interaktív plüssmackó
23 990 Ft
+480 hűségpont ajándékba - Részletek...
Flair Toys
nem rendelhető
29294
Bruno nagyon eleven és élethű medvebocs, aki imádja, ha foglalkoznak vele.
Ha felébred Bruno, azonnal jelzi, hogy éhes: ekkor meg kell etetni mézzel. Amint megérzi a finom méz ízét, azonnal csámcsogni, rágcsálni kezd. Bruno nagyon szereti, ha csiklandozzák, ha a hónalját vagy a talpát vakarászod, hangosan nevetni kezd. Viszont meg is tud ijedni. Hirtelen hangos zajtól, például tapstól megijed, remegni kezd, behunyja a szemeit és nyüszít. Öleld meg, szeretgesd, Bruno rögtön jó kedvre fog derülni.
Bruno 4 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
Méretek: 25 x 26 x 35 cm.
A "Bruno - Az interaktív plüssmackó" nevű játék gyártója a Flair Toys, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bruno - Az interaktív plüssmackó

Bruno - Az interaktív plüssmackó

23 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.