Bubble Fun - Buborék szökőkút, 118 ml folyadékkal

Bubble Fun - Buborék szökőkút, 118 ml folyadékkal
A Bubble Fun: Buborékfújó szökőkút a buborékokkal való játék legkülönlegesebb formáját mutatja be. A szökőkútba be kell tölteni a szappanos folyadékot, bekapcsolni, és máris szállnak ki belőle a csodás buborékok! A led fénynek köszönhetően még látványosabb élményt nyújt, főleg sötétben! A szökőkút 1,6 méter magasra is képes kilőni a buborékokat. A szett 118 ml-es szappanos folyadékot is tartalmaz. A játék működéséhez 4 db AA elemre van szükség, melyet a csomagolás nem tartalmaz.
A "Bubble Fun - Buborék szökőkút, 118 ml folyadékkal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
58966
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bubble Fun - Buborék szökőkút, 118 ml folyadékkal

Bubble Fun - Buborék szökőkút, 118 ml folyadékkal

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.