KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bubble Fun - Buborékfújó fűnyíró 236 ml folyadékkal

Bubble Fun - Buborékfújó fűnyíró 236 ml folyadékkal
6 290 Ft
+126 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
58965
A Bubble Fun: Buborékfújó fűnyíró szórakoztató módja a kültéri játéknak. A fűnyíróba be kell tölteni a szappanos folyadékot, bekapcsolni, és máris szállnak ki belőle a csodás buborékok! A szett 236 ml-es szappanos folyadékot is tartalmaz. A játék működéséhez 4 db AA elemre van szükség, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A termék súlya: 1,2 kg. A fűnyíró mérete: 31 x 24 x 48 cm.
A "Bubble Fun - Buborékfújó fűnyíró 236 ml folyadékkal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bubble Fun - Buborékfújó fűnyíró 236 ml folyadékkal

Bubble Fun - Buborékfújó fűnyíró 236 ml folyadékkal

6 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.