Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Bubble Fun - Buborékfújó pisztoly

Bubble Fun - Buborékfújó pisztoly
A Bubble Fun buborékfújó pisztollyal gyönyörű színes buborékokat lehet fújni! A szettben található egy 60 ml-es szappanos folyadék, mely ez esetben töltényként funkcionál. A kinyitott flakont csatlakoztatni kell a pisztolyhoz, bekapcsolni, és már dőlnek is belőle a buborékok. A játék működéséhez 3 db AA elemre van szükség, melyet a csomagolás nem tartalmaz.
A játék színe eltérhet a képen láthatótól! A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Bubble Fun - Buborékfújó pisztoly" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
58967
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bubble Fun - Buborékfújó pisztoly

Bubble Fun - Buborékfújó pisztoly

1 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.