Bujócska

Bujócska
1 Ft
2 éves kor fölött
26662
Elsősorban kültéren játszható, igencsak közkedvelt játék.
A játék során az ún hunyó becsukott szemmel elszámol 50-ig, a fal felé fordulva (ez a fal lesz az ún. "Ház"). Amíg hangosan számol, addig a többi játékosnak el kell bújnia. A hunyó ezt követően meg kell, hogy találja az elbújt játékosokat. Ehhez természetesen el kell távolodnia a Háztól. A hunyó játékos akkor találja meg érvényesen az elbújt játékost, ha annak a nevét hangosan kimondja, miközben kezével a Házhoz ér (tehát vissza kell mennie a falhoz).
Az elbújt játékosok célja: amíg a hunyó eltávolodik a Háztól, odaszaladni a falhoz, megérinteni azt, és azt kiabálni: Ipi-apacs, te vagy újra a hunyó.
A következő körben az lesz a hunyó játékos, akinek először ejtették ki a nevét a fent leírt módok valamelyikén.
A játék legvégén ne felejtsük összegyűjteni az összes játékost.
A játék tartozéka: játékleírás (letölthető formátumban).
A "Bujócska" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bujócska

Bujócska

1 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.