BUKI - Giroszkóp robot

16 490 Ft
+330 hűségpont ajándékba - Részletek...
Buki
1-3 nap
77313
Manapság a robotika egyre inkább szerves részévé válik a mindennapjainknak, felkeltve ezzel a gyerekek érdeklődését is. A BUKI lehetőséget teremt a robotrajongó lurkóknak, hogy megépítsék saját Giroszkóp robotjukat. A darabok összeszerelésével 6 különböző modell állítható össze (pl. motorkerékpár, hullámvasút), egyszerre azonban csak egy építhető meg. A robot giroszkóppal működik: bekapcsolása után egyensúlyba hozza a megépített modellt, majd előrehaladásra és mozgásra készteti azt.
A dobozban egy színes, illusztrált és részletes használati útmutató található, ennek segítségével a kis szerkezetet könnyen megépíthető.
A robot összeszerelése huzalvágót, kalapácsot és csavarhúzót igényel, így a játék használata szigorú szülői felügyelet mellett ajánlott. A szerszámokat a készlet nem tartalmazza.
A "BUKI - Giroszkóp robot" nevű játék gyártója a Buki, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "BUKI - Giroszkóp robot" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

BUKI - Giroszkóp robot

BUKI - Giroszkóp robot

16 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.