BUKI - Kagylók régész készlet

BUKI - Kagylók régész készlet
Régészjáték a kagylók szerelmeseinek. A gipsztömb belsejében különböző kisebb-nagyobb valódi kagylók és kagylódarabok találhatók, amiket a gyerekek ügyesen kivéshetnek. Miután megtalálták az összeset, egyedi karkötőt készíthetnek a kagylókból.
Mielőtt elkezdődne a játék, célszerű a dobozban található összes eszközt egy papírlapra vagy tálcára helyezni. Ha vizet folyatunk a gipsztömbre, megpuhítható, így a régészkedés során kevésbé porol. Először a vésővel és a kalapáccsal érdemes kezdeni a munkát, majd amikor láthatóvá válik a csillogó kő, jöhet az ecset, amivel meg lehet tisztítani a kagylókat.
A "BUKI - Kagylók régész készlet" nevű játék gyártója a Buki, főleg 8 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Buki
inkább lányoknak
73732
5 090 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

BUKI - Kagylók régész készlet

BUKI - Kagylók régész készlet

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.