KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

BUKI - Memóriafejlesztő játékkonzol

BUKI - Memóriafejlesztő játékkonzol
5 490 Ft
+110 hűségpont ajándékba - Részletek...
Buki
nem rendelhető
82031
Egy konzol, ami fejleszti a memóriát!
A BUKI memóriafejlesztő játékkonzolával mind az óvodások, mind a kisiskolások és nagyobb gyerekek játékosan tehetik próbára az emlékezőtehetségüket. A játékosnak csak meg kell figyelnie - és persze meg kell jegyeznie - a felvillanó színeket és hangokat, majd megnyomni a gombokat a megfelelő sorrendben. A játékos a kijelzőn láthatja majd, hogy hányat sikerült eltalálnia. Vajon sikerül megdönteni a saját rekordot? A gyerekek akár egymás ellen is versenyezhetnek.
A játék strapabíró, minőségi anyagból készült, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a vele való játékot. Kis méretének köszönhetően akár utazásra, vagy a nagyihoz is magukkal vihetik a lurkók.
A "BUKI - Memóriafejlesztő játékkonzol" nevű játék gyártója a Buki, főleg 5 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

BUKI - Memóriafejlesztő játékkonzol

BUKI - Memóriafejlesztő játékkonzol

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.