BUKI - Nature Trek felfedező készlet

BUKI - Nature Trek felfedező készlet
Szuper felfedezőkészlet ifjú természetbúvároknak és kalandoroknak. Azoknak, akik szeretnék megismerni a sötét erdők és a hegyek titkait.
Megfigyelhetik az állatokat az 5x32 mm-es távcsővel, megtalálhatják a helyes irányt az iránytűvel, sötétedéskor megvilágíthatják az utat a fejlámpával és még a lépéseket is számolhatják a lépésszámlálóval.
A készlet tartalmaz egy könnyű és praktikus tárolótáskát is, amelyben a kis felfedezők magukkal vihetik a legfontosabb eszközeiket, plusz egy füzetet, amiben számos érdekességet olvashatnak a természetről.
Indulhat a kalandtúra?
A "BUKI - Nature Trek felfedező készlet" nevű játék gyártója a Buki, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Buki
74065
10 190 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

BUKI - Nature Trek felfedező készlet

BUKI - Nature Trek felfedező készlet

10 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.