KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

BUKI - Professzionális gravírozó műhely

BUKI - Professzionális gravírozó műhely
19 890 Ft
+398 hűségpont ajándékba - Részletek...
Buki
nem rendelhető
81979
Ismerd meg a Buki gravírozó műhelyét, amellyel biztonságosan gravírozhatsz fára és fémre egyaránt!
A pirográf eszköz védőrésszel lett ellátva az égési sérülések elkerülése okán, szabályozható a hőmérséklete, ON/OFF kapcsolóval rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében. A felnőttek egy csipesz segítségével biztonságosan felhelyezhetik a 6 különböző hegy valamelyikét, hogy a gyerekek ezután különböző mintákat gravírozzanak.
A fémgravírozó segítségével a gyerekek fémlemezekre rajzolhatnak mintákat, amelyeket aztán ékszerré vagy kulcstartókká alakíthatnak.
A pirográf eszköz áramról működik, a fémgravírozóhoz pedig 2 darab LR06 elemre van szükség, amelyek nem tartozékai a csomagnak.
A csomagban elegendő alapanyag található 5 egyedi mágnes, 5 kulcstartó, 10 nyaklánc és 1 könyvjelző elkészítéséhez. Találhatók még a csomagban filctollak, csillámok, strasszok, ragasztó, csipesz, fém- és faformák, gyűrűk, kapcsok...
A "BUKI - Professzionális gravírozó műhely" nevű játék gyártója a Buki, főleg 8 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

BUKI - Professzionális gravírozó műhely

BUKI - Professzionális gravírozó műhely

19 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.