KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Buki - Profi monokulár távcső állvánnyal és mobiltartóval

Buki - Profi monokulár távcső állvánnyal és mobiltartóval
12 250 Ft
+245 hűségpont ajándékba - Részletek...
Buki
nem rendelhető
80862
Ott fészkel a széncinege! Hol van a város legmagasabb épülete? Ki tud közeli képet készíteni a Holdról?
Ez a Buki profi monokulár távcső biztosan, ugyanis 12-szeres nagyításra is képes a 40 mm átmérőjű lencséjének köszönhetően. A távcsőhöz egy állvány és egy mobiltartó is tartozik, hogy a természetes- és az épített környezetet felfedezni vágyók professzionális módon tehessék meg megfigyeléseiket. A monokulár távcsőhöz illeszthető állvány 3 lába biztosítja a stabilitást. A dobozban egy táska is helyet kapott, amely egyrészt megóvja az eszközt, másrészt lehetővé teszi az egyszerű és biztonságos szállítását; a mellékelt tisztítókendő pedig segítséget nyújt a lencse letakarításában.
A készlet jó választás a természettudományok iránt érdeklődő gyerekeknek, hiszen segítségével a lurkók mélyebb betekintést nyerhetnek az állat- és növényvilág rejtelmeibe. A dobozban egy illusztrált, jól érthető használati útmutató is helyet kapott, amely segítséget nyújt az eszköz rendeltetésszerű használatához.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A lencse átmérője: 40 mm
A "Buki - Profi monokulár távcső állvánnyal és mobiltartóval" nevű játék gyártója a Buki, főleg 9 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Buki - Profi monokulár távcső állvánnyal és mobiltartóval

Buki - Profi monokulár távcső állvánnyal és mobiltartóval

12 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.