KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bunchems - Bendy Flexitubes építőkészlet

Bunchems - Bendy Flexitubes építőkészlet
7 350 Ft
+147 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
59856
Engedd szabadjára a képzeleted a Bunchems: Bendy Flexitubes építőkészlettel! Használd fel az 345 db elemet és a 9 db kiegészítőt, majd készíts belőlük bármit, csak a fantáziád szabhat határokat! A játék közben fejlődik a kreativitásod és a kombinációs készséged is! A szett 1 db nagy Bunchems-t, 1 db kicsi- és 3 db nagy hajlítható botot is tartalmaz.
A "Bunchems - Bendy Flexitubes építőkészlet" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Bunchems - Bendy Flexitubes építőkészlet

Bunchems - Bendy Flexitubes építőkészlet

7 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.