Bűnügyi krónikák - 1900 - Egy évezred rejtélyei társasjáték

Victor Lavel, fiatal, ambiciózus újságíró, aki egy híres újságnál dolgozik. 1900-at írunk, a Belle Époque közepén és Párizs virágzik. Párizs meglátogatása mindig jó ötlet, de az időutazás 1900-ban még jobb! Ebben az évben számos történetet kell megírni: a nyári olimpia, az első metrómegálló megnyitása, de mint a Lavel család tagja, mely a középkor óta híres bűncselekmények megoldásáról, gyilkosságok, emberrablások feltárásáról, így ezek a szörnyű történetek sem maradhatnak ki. Újságírónak lenni abban segít, hogy az elsők között tudjon ezekről. A Bűnügyi krónikák: 1900 a bűnügyi nyomozás önálló, együttműködő játéka. A Scan & Play technológia használata a digitális és a társasjátékok keverése lehetővé teszi, hogy sok bűnügy megoldására deríts fényt. Kérdezz ki gyanúsítottakat, gyűjts bizonyítékokat, és oldj meg néhány menekülési szoba-típusú rejtvényt, amelyek minden forgatókönyvbe beépültek.
Fedezd fel azokat a helyeket, amelyeket mások nem ismernek vagy félnek meglátogatni! Lépj be egy viharos gyárba, ahol óriási gépek kovácsolják az új jövőt. Ez a második ipari forradalom közepe, és a gazdag befektetők alig várják az új technológiák kiaknázását. De ugyanakkor a proletár munkásaik egy teljesen más forradalomról álmodnak. Nem feltétlenül vértelen.
Szeretnél egy pillanatra irreálisnak érezni magad? Szeretnél megnyitni egy széfet, amely bizonyítékokat tartalmazhat? Először is fejtsd meg a tulajdonos által ügyesen titkosított kódot. Kell találni egy kritikus helyet? Figyelmesen hallgasd meg a tanúk mondanivalóját, és navigálj a térképen. Akár a bombák hatástalanításával is szembesülhetsz, ezért jobb, ha kitalálod, hogy melyik vezetéket vágd el!
Hogyan is működik a játék mechanikusan? A vizsgálat előrehaladtával egyedi forgatókönyv-specifikus elemeket találsz, például kódokat, fényképeket, dokumentumokat, térképeket és egyebeket, amelyeket méretezett rejtvénykártyák képviselnek. Ezeknek a kártyáknak a tartalma, a tanúktól származó információkkal vagy a virtuális valóság jeleneteiben látható információkkal együtt csak ennyi kell a rejtvények megoldásához. Aztán egy ponton találkozol egy rejtéllyel, amely zökkenőmentesen össze van kötve a történettel, például találhatsz egy lezárt széfet, vagy találkozhatsz egy karakterrel, aki kérdést tesz fel. A legtöbb rejtvény egy speciális új kezelőfelülettel rendelkezik az alkalmazásban, ahol beírod a megoldást, vagy választasz a képernyőn megjelenő egy vagy több válasz közül. Ha rejtvényekkel küszködsz, számíthatsz kollégádra, Charlotte-ra, aki az újságodban a „Rejtélyek és rejtvények” rovatot vezeti. Általában megtalálhatod őt az újságirodában, és rákérdezhetsz bármely rejtvénykártyára vagy egy rejtvényhez kapcsolódó elemre. Készen állsz a rejtélyek megoldására?
Fontos: A játék használatához alkalmazás szükséges, de a letöltés után nincs szükség internetkapcsolatra a játékhoz. Az alkalmazás futtatásához jelenleg Android 4.4 vagy újabb, vagy iOS 8.0 vagy újabb verzióra van szüksége.
A játék magyar nyelvű. Játékidő: 60-90 perc.
A "Bűnügyi krónikák - 1900 - Egy évezred rejtélyei társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Gém Klub
12 éves kor fölött
1-3 nap
70295
10 890 Ft
A "Bűnügyi krónikák - 1900 - Egy évezred rejtélyei társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Bűnügyi krónikák - 1900 - Egy évezred rejtélyei társasjáték

Bűnügyi krónikák - 1900 - Egy évezred rejtélyei társasjáték

10 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.