Bűnügyi krónikák - Noir kiegészítő játék

Sam Spader, a magánnyomozó, ki akarja deríteni az igazságot… legalábbis annak, aki megfizeti. Csakhogy Los Angeles közvetlenül a II. világháború után nem egy barátságos hely. A napfényes Kalifornia árnyékában feltűnnek a hollywoodi botrányok, korrupt zsaruk, könyörtelen gengszterek, zsarolás és gyilkosságok. Légy óvatos, nyomozó!
A Bűnügyi Krónikák első kiegészítője pontosan ebbe a világba repít el. Új helyszínek, új karakterek, 4 teljesen új bűntény és hamisítatlan noir hangulat vár egy játékban, amiben a nyomozás nem csak a játék témája: merthogy tényleg nyomoznotok kell. Persze a műfaj új lehetőségeket is biztosít a hatékony bűnüldözéshez, elvégre egy L.A. legsötétebb sikátoraiban otthonosan mozgó detektív nem retten vissza attól, hogy a törvénytelen eszközökkel üldözze a bűnt - legyen szó kenőpénzről, illetéktelen behatolástól, vagy a rosszfiúkkal való hathatós elbeszélgetésről.
A Noir egy kiegészítő a Bűnügyi Krónikákhoz. A játék használatához szükségetek lesz az alapjátékra is.
Átlagos játékidő: 1-1,5 óra
A "Bűnügyi krónikák - Noir kiegészítő játék" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 14 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Gém Klub
14 éves kor fölött
1-3 nap
74853
8 250 Ft
A "Bűnügyi krónikák - Noir kiegészítő játék" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 27-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 27-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Bűnügyi krónikák - Noir kiegészítő játék

Bűnügyi krónikák - Noir kiegészítő játék

8 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.