Burgle Bros - A tökéletes bűntény társasjáték

Éljetek át egy Ocean's 11 kaliberű, betöréses-rablásos kalandot! A terv egyszerű volt: feltörni minden szinten egy széfet, majd találkozó a tetőn a helikopternél. Aztán megjelent egy őr, majd még egy, és szinte mozdulni sem lehetett a sok riasztótól... Vajon sikerül időben kijutni?!
A Burgle Bros játékban csakis alapos tervezéssel nyerhettek. Fedezzétek fel a szinteket, mozogjatok gyorsan, használjátok ki az erősségeiteket, és senkit ne hagyjatok hátra – hiszen az évszázad rablása csak csapatként sikerülhet!
A Burgle Bros kooperatív játékban egy csapat profi besurranó tolvaj bőrébe bújva kell betöréseket végrehajtanotok. A feladat egyszerűnek hangzik, de aki legalább 1 ilyen jellegű filmet látott, az tudja, hogy végül sosem lesz egyszerű a meló. Hiába a tűpontos tervezés, a teljes épület alaprajzának és az őrök útvonalának kiismerése, valami mindig közbejön, és egy ponton túl hőseink rákényszerülnek az improvizálásra. Ilyen kalandban lehet nektek is részetek a Burgle bros játékot játszva. A játék szabályai nem túl bonyolultak, hamar bele lehet rázódni.
Az alap koncepció, hogy okos tervezéssel, összehangolt csapatmunkával különböző helyszíneken kell az őröket és riasztókat elkerülve feltörni a széfeket, és ha ez sikerült, kirámolni onnan a szajrét.
Átlagos játékidő: 45-90 perc
A "Burgle Bros - A tökéletes bűntény társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
12 éves kor fölött
1-3 nap
74432
9 650 Ft
A "Burgle Bros - A tökéletes bűntény társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Burgle Bros - A tökéletes bűntény társasjáték

Burgle Bros - A tökéletes bűntény társasjáték

9 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.