Café társasjáték

7 490 Ft
+150 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
8 éves kor fölött
1-3 nap
77675
El tudjátok juttatni az éltető kávét akár Brazíliától Portugáliáig? A Café egy többszörösen díjnyertes, könnyen tanulható, ugyanakkor rendkívül gondolkodtató társasjáték, amelynek szabályait akár már kisiskolás gyerekek is könnyen megértik.
A játékosok célja, hogy minél sikeresebb kávébirodalmat hozzanak létre, és a kávébabok termelésétől kezdve a szárításon és őrlésen át a szállítmányozásig felügyeljék a folyamatokat, eközben törekedve arra, hogy kiépítsék a legeredményesebb vállalkozást. Ezt a négyzetrácsos hálóval felosztott kártyákkal tudják megtenni, amelyek egymásra helyezésével és részben eltakarásával különböző akciókat jelölő ikonokból építhetik fel saját láncreakciójukat.
A játék remek választás a kávézás szerelmeseinek, és amellett, hogy szórakoztató és tartalmas időtöltést biztosít, fejleszti a játékosok kombinatorikai készségét és logikus gondolkodását is.
Átlagos játékidő: 25-45 perc
A "Café társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Café társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Café társasjáték

Café társasjáték

7 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.