KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Canal Toys - Crazy Sensations ASMR slime

Canal Toys - Crazy Sensations ASMR slime
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
Canal Toys
nem rendelhető
81749
Egy slime, ami bevezet a különleges hangok és textúrák világába!
A Canal Toys Crazy Sensations ASMR slime készletei olyan különleges, gyűjthető slime-okat tartalmaznak, amelyeket a gyerekek garantáltan szívesen nyomkodnak és nyújtanak majd. Ha a boldog tulajdonosok kinyitják a kis tárolókat, eléjük tárul a különleges textúrájú és nyomkodásra érdekes hangokat hallató massza. Csak össze kell keverni a slime-ot a mellékelt díszítőelemekkel, és már indulhat is a nyomkodás, húzás, ropogtatás... és fülelés.
A slime egyszerre szórakoztató és stresszoldó játék, amely különleges alakíthatóságának köszönhetően fejleszti a gyerekek taktilis érzékelését, finommotorikáját és fantáziáját. A kollekció 12 különböző slime-ból áll, amit a gyerekek egyenként összegyűjthetnek.
A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Canal Toys - Crazy Sensations ASMR slime" nevű játék gyártója a Canal Toys, főleg 3 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Canal Toys - Crazy Sensations ASMR slime

Canal Toys - Crazy Sensations ASMR slime

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.