Canal Toys - Fényvarázs

Canal Toys - Fényvarázs
A gyerekek saját egyedi fényvarázst készíthetnek. Nincs is más dolguk, mint megtölteni a műanyag üvegcsét vízzel, bele önteni egy csomag csillámot és egy csomag konfettit. A csomagolásban található meglepetés figurát is el lehet helyezni a fényvarázsban. Már csak varázspor kell hozzá és a tetőt ráhelyezve jól össze kell rázni, hogy a fényvarázs palack elkészüljön. Az üvegcse a készletben található matricákkal még egyedibbé varázsolható. A színváltós LED lámpa aktiválásához és a fényvarázsban elhelyezett csillámok, konfettik és a meglepetés figura összekeveréséhez csak jól fel kell rázni az üvegcsét. A Fényvarázs 6 különböző színben, hangulatban kapható.
A játék működéséhez 2 db CR1220 3V elem szükséges, ami a csomagolásban megtalálható.
A feltüntetett ár egy szettre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Canal Toys - Fényvarázs" nevű játék gyártója a Canal Toys, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
Canal Toys
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
60555
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Canal Toys - Fényvarázs
Canal Toys - Fényvarázs

Canal Toys - Fényvarázs

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.