Canal Toys - Style 4 Ever festékszóró újratöltő készlet

Canal Toys - Style 4 Ever festékszóró újratöltő készlet
2 790 Ft
+56 hűségpont ajándékba - Részletek...
Canal Toys
77013
A Canal Toys népszerű DIY (do it yourself) szettjei örök kedvencek, legyen szó bármilyen kreatív alkotásról. A Style 4 Ever a nevében hordozza a legfontosabb tulajdonságát: sosem megy ki a divatból, és mindig képes megújulni.
Ez a festék újratöltő készlet 5 db színes festékszóró filctollat és 20 darab sablont tartalmaz, amely remekül használható a színezhető plüssállatokhoz - mert bizony előfordul, hogy a gyerekek annyira belejönnek a színezésbe, hogy kifogy a filc.
A gyerekek különleges mintákat készíthetnek kedvenc állatkáiknak, egyedivé varázsolva ezzel megjelenésüket. Az alkotás után megcsodálhatják, ahogy a remekmű “életre kel” és világít a sötétben. A színezhető plüss figura mosható és újra és újra elkészíthető a remekmű.
A szett nem tartalmaz plüss figurát és festékszórót!
A "Canal Toys - Style 4 Ever festékszóró újratöltő készlet" nevű játék gyártója a Canal Toys, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Canal Toys - Style 4 Ever festékszóró újratöltő készlet

Canal Toys - Style 4 Ever festékszóró újratöltő készlet

2 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.