Canal Toys - Style 4 Ever színezhető plüss cica

Canal Toys - Style 4 Ever színezhető plüss cica
13 750 Ft
+275 hűségpont ajándékba - Részletek...
Canal Toys
inkább lányoknak
77015
A hófehér Airbrush plüss állatok csak egy jó barátra vágynak, aki színt visz a mindennapjaikba! Az alkotás menete egyszerű: a kiválasztott, színes festékfilctollat bele kell helyezni a festékszóróba, majd indulhat is a móka! A plüss kiscicát kedvükre színezhetik a gyerekek, a sablonok segítségével pedig izgalmas mintákkal dobhatják fel a bundáját. Játék után a plüss könnyedén lemosható vízzel, így másnap új stílussal indulhat a nap.
A plüss cica fülei és a tappancsai kéken csillognak, a szett pedig rózsaszín, lila, kék és sárga festéket tartalmaz. A plüss bunda teljes egészében színezhető, csak a minták alatt marad fehér. Használat közben ajánlott a pisztolyt 1-2 cm távolságra tartani a plüss állattól. A minták elkészítéséhez használhatóak a sablonok, de bármilyen kreatív minta elkészíthető. Az alkotások lehetősége végtelen.
A Canal Toys népszerű DIY (do it yourself) szettjei örök kedvencek, legyen szó bármilyen kreatív alkotásról. A Style 4 Ever a nevében hordozza a legfontosabb tulajdonságát: sosem megy ki a divatból, és mindig képes megújulni.
A játék elemmel működik (2 x AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Canal Toys - Style 4 Ever színezhető plüss cica" nevű játék gyártója a Canal Toys, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Canal Toys - Style 4 Ever színezhető plüss cica

Canal Toys - Style 4 Ever színezhető plüss cica

13 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.