Canal Toys - Varázslatos kristálykert stúdió

A gyerekek saját varázslatos kristálykertet alkothatnak a Canal Toys szett segítségével. Ebben a készletben minden megtalálható, csak egy kevés vizet kell még hozzáadni és a leírásban szereplő lépeseket követni. A stúdió készlet kertjében nem csak két varázslatos fa készíthető, hanem Slime oázis és Zen homokkert is tovább gazdagítja a csodálatos látványt. A kert létrehozásához el kell távolítani a kupolát, le kell pattintani az alap fedőjét, vizet és varázsport kell önteni az alapjába, majd vissza helyezni a fedőt. A kristálykert közepébe felállítható a Pink varázsfa, köré csillámhomok szórható, és különböző kövek, majd a figura helyezhető el benne. Az elkészült terráriumban tovább fejlődik a fa, ehhez nyitva kell hagyni a kristálykert kupoláját. Ha a fa már teljesen kifejlődött - kb. 12 óra, lassan a tetejére helyezhető a kupola. A Pink fa a későbbiekben lecserélhető a készletben lévő Kaktuszra, és a kert is az új témához igazítható.
A "Canal Toys - Varázslatos kristálykert stúdió" nevű játék gyártója a Canal Toys, főleg 8 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
Canal Toys
inkább lányoknak
8 éves kor fölött
1-3 nap
60023
5 390 Ft
A "Canal Toys - Varázslatos kristálykert stúdió" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. március 03-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. március 03-án, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Canal Toys - Varázslatos kristálykert stúdió
5 390 Ft
KOSÁRBA!Canal Toys - Varázslatos kristálykert stúdió

Canal Toys - Varázslatos kristálykert stúdió

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.