KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Candylocks - Straw Mary deluxe baba

Candylocks - Straw Mary deluxe baba
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
59817
Igazán édes személyiséggel ismerkedhetsz meg, ha Straw Mary lesz a barátnőd! Mary szenvedélye az eper, mely egyedi stílusán is megmutatkozik. A különleges Candylocks: Straw Mary baba puha, vattacukor szerű haja bárhogy formázható, ráadásul finom eperillatot áraszt. Ha még inkább feltúrbóznád az extravagáns baba kinézetét, tedd a hajába a pót tincset, vagy használd a színező hajkrétát.
A "Candylocks - Straw Mary deluxe baba" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Candylocks - Straw Mary deluxe baba

Candylocks - Straw Mary deluxe baba

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.