2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Cápahorgász társasjáték

Cápahorgász társasjáték
4 390 Ft
+88 hűségpont ajándékba - Részletek...
Game Time
nem rendelhető
81388
Cápát fogni nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Talán nincs olyan szülő, aki ne játszott volna gyerekkorában horgászos játékkal - hiszen azon túl, hogy szórakoztató, remekül fejleszti a kicsik kézügyességét és finommotorikáját is.
A cápa bendőjében sok-sok bébicápa lakik, a gyerekeknek pedig nincs más dolguk, mint horgászbotot ragadni, és horogra akasztani őket – ám ez közel sem olyan egyszerű, mint gondolnánk! A bekapcsolást követően a tárcsa, és benne a bébicápák forogni kezdenek, ráadásul a kis cápák boldogan tátognak. Ha sikerül elkapni a cápát akkor, amikor épp nyitva van a szája – horogra akad! A nyertes az, akinek több bébicápát sikerül kihorgásznia.
Játszható egyedül is, de a kicsik versenyezhetnek is egymással, megküzdhetnek a legjobb cápahorgász címért. Örökzöld társas főként kicsiknek. Az átlagos játékidő csupán pár perc.
A termék színeiben és kivitelezésében kissé eltérhet a képen láthatótól.
A "Cápahorgász társasjáték" nevű játék gyártója a Game Time, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Cápahorgász társasjáték

Cápahorgász társasjáték

4 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.