Carcassonne - Big Box

19 490 Ft
+390 hűségpont ajándékba - Részletek...
Piatnik
7 éves kor fölött
1-3 nap
77188
A Carcassonne Big Box tökéletes készlet a Carcassonne-rajongóknak és mindenkinek, aki meg akarja ismerni ezt a különleges, középkori világba visszarepítő klasszikus játékot. A csomag 2 kiegészítőjátékot (Fogadók és Katedrálisok, Kereskedők és Építőmesterek) és 9 mini kiegészítőt (Az apát, A folyó, A repülőszerkezetek, A kompok, A futárok, Az aranybányák, Mágus és boszorkány, A Banditák, A Gabonakörök) tartalmaz, amelyek szabadon kombinálhatók egymással és az alapjátékkal.
A Carcassonne egy izgalmas stratégiai társasjáték, amelynek keretein belül egyetlen határozott célod lesz, hogy létrehozd a vidék legnagyobb erődített városait, és ellenfeledhez mérten sokkal nagyobb területet hódíts meg magadnak. A játék során a mezőkártyák segítségével te magad építheted fel a játékteret, így utakat, réteket, városokat és kolostorokat húzhatsz fel a semmiből, és megoldhatod a dél-franciaországi régió legkínosabb problémáit.
A Carcassonne kezdetén játékosként a lefelé fordított mezőkártyák közül kell majd kihúznod körönként egyet, amelyet úgy kell hozzáillesztened valamelyik már lerakott darabkához, hogy az megfeleljen az adott földrajzi környezetnek, vagyis az utakat utakkal, a réteket rétekkel kell összekötnöd, és így tovább.
A te célod mindvégig az lesz, hogy embereid segítségével, valamint néhány bevethető trükk által a játék végére a legnagyobb terület tartozzon a fennhatóságod alá, de vigyázz, mert a nagy földek önmagukban mit sem érnek városok, utak és kolostorok nélkül, amelyek a végső elszámolást követően sokkal többet nyomnak majd a latba.
A Carcassonne nem véletlenül nyerte el 2001-ben az év legjobb társasjátékának díját, ezzel a kimagasló stratégiai- és taktikai érzéket kívánó alkotással ugyanis garantáltan életre szóló élményeket szerezhetünk magunknak, miközben javíthatjuk vele problémamegoldó képességünket, és kibővíthetjük történelmi ismereteinket is a sötét középkorról.
Átlagos játékidő: kb. 35-45 perc
A "Carcassonne - Big Box" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Carcassonne - Big Box" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Piatnik

Carcassonne - Big Box

Carcassonne - Big Box

19 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.