Carerra First - Mancs őrjárat kiasutó - Rubble

Carerra First - Mancs őrjárat kiasutó - Rubble
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Carrera
inkább fiúknak
73175
Ez az autó tökéletes első Carrera járműnek a akár a legkisebbek számára. Most Rubble-el kalandozhattok a Mancs Őrjárat című sorozatból. A pályaautó Carrera First autópályákhoz illeszthető, 1:50-es méretaránnyal rendelkezik. Kettős áramszedővel van ellátva, mágnessel és vezető csappal lett felszerelve. Éljétek át kicsiben a vezetés élményét!
A "Carerra First - Mancs őrjárat kiasutó - Rubble" nevű játék gyártója a Carrera, főleg 5 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Carrera

Carerra First - Mancs őrjárat kiasutó - Rubble

Carerra First - Mancs őrjárat kiasutó - Rubble

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.