Carotina - 1000 kérdés - Oktató játék

Carotina - 1000 kérdés - Oktató játék
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Lisciani Giochi
nem rendelhető
82045
Progresszív tanulási program ovisoknak egy dobozban!
Az óvodáskor a gyerekek fejlődésének egyik legmeghatározóbb időszaka. De ki mondta, hogy a készségfejlesztés és az alapvető ismeretek elsajátítása nem történhet izgalmasan és játékosan?
A Carotina 1000 kérdés oktató és fejlesztő játékgyűjteménye élménnyé teszi a tanulást, és a gyerekek szinte észrevétlenül, az interaktív kártyák segítségével ismerkedhetnek meg a számokkal, formákkal, színekkel, állatokkal, az ábécével és a szavakkal, ráadásul mindezt úgy, hogy logikájuk, vizuális és auditív érzékelésük és számos más készségük is fejlődik.
A készletben Carotina, a répa formájú világító toll is helyet kapott, ami megdicséri a gyerekeket, ha helyes választ adtak a kérdésekre. A szett 94 tevékenységet és 47 kártyát rejt, ráadásul a doboz egy igazi klasszikus társasjátékot, a Kígyók és létrákat is tartalmazza.
A játékkészlet kártyái tartós, jó minőségű, erős kartonból készültek, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a velük való játékot.
A "Carotina - 1000 kérdés - Oktató játék" nevű játék gyártója a Lisciani Giochi, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Carotina - 1000 kérdés - Oktató játék

Carotina - 1000 kérdés - Oktató játék

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.