Carrera Go - Max Speed versenypálya

Carrera Go - Max Speed versenypálya
Rengeteg kiegészítővel bővíthető Carrera GO Max Speed elektromos versenypálya, Mercedes és Red Bull F1 versenyautókkal. A kétsávos pályát szalagkorlátok, matricák díszítik, a csomagban sok pályaelem, és minden kiegészítő megtalálható, ami egy izgalmas versenyhez szükséges. A pálya és az autók 1:43 méretarányúak, csak ehhez a méretarányhoz tartozó kiegészítőkkel bővíthetőek. A pálya összerakott mérete: 17 x 12 cm. A pályaelemek egyszerű 8-as formában, vagy akár döntött kanyarral is lerakható, így még hajmeresztőbb futamokat is játszhattok. A készlet 2 db versenyautót tartalmaz.
A "Carrera Go - Max Speed versenypálya" nevű játék gyártója a Carrera, főleg 8 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Carrera
inkább fiúknak
61310
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Carrera Go - Max Speed versenypálya
Carrera Go - Max Speed versenypálya

Carrera Go - Max Speed versenypálya

22 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.