Carrera Go Polizei Action versenypálya

Carrera Go Polizei Action versenypálya
21 250 Ft
+425 hűségpont ajándékba - Részletek...
Carrera
inkább fiúknak
27393
Rengeteg kiegészítővel bővíthető Carrera GO Polizei Action versenypálya, mely 1 db Porsche GT3 és egy AMG Mercedes SL 63 rendőr kisautót tartalmaz. A kétsávos pályát szalagkorlátok, matricák díszítik, a csomagban sok pályaelem, és minden kiegészítő megtalálható, ami egy izgalmas versenyhez szükséges. A pálya és az autók 1:43 méretarányúak, csak ehhez a méretarányhoz tartozó kiegészítőkkel bővíthetőek. A pálya összerakott mérete: 200 x 110 cm, pálya hossza: 7,6 m. A pályaelemeket egyszerű 8-as formában, vagy akár döntött kanyarral, de halálkanyarokkal is le tudod rakni, így még hajmeresztőbb futamokat játszhattok egymással.
A készletben 2 db 1:43 méretarányú versenyautó is megtalálható.
A "Carrera Go Polizei Action versenypálya" nevű játék gyártója a Carrera, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Carrera Go Polizei Action versenypálya

Carrera Go Polizei Action versenypálya

21 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.