Carrera - Race to Win versenypálya

Carrera - Race to Win versenypálya
A Carrera: Race to Win versenypályán Sebastian Vettel és Max Verstappen versenyeznek egymással. A Ferrari és a Red Bull Racing autó nagyon hasonlít a Forma 1 példaképeinek járgányaira, így igazán valósághű lesz a játék. A közel 4,3 m hosszú Carrera versenypályán a nagy sebességű egyenes szakaszok és éles kanyarok garantálják az akciódús szórakozást. Összeszerelt mérete: 183 x 80 cm.
A "Carrera - Race to Win versenypálya" nevű játék gyártója a Carrera, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Carrera
inkább fiúknak
61315
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Carrera - Race to Win versenypálya
Carrera - Race to Win versenypálya

Carrera - Race to Win versenypálya

17 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.