Carrera RC Blue Jumper távirányítós versenyautó 1:16

Carrera RC Blue Jumper távirányítós versenyautó 1:16
21 250 Ft
+425 hűségpont ajándékba - Részletek...
Carrera
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
28113
Kék színű, nagyon vagány festésű távirányítós versenyautó, távirányítóval és töltővel. Az autó 20 km/h csúcssebességre képes, és 2,4 GHz-es frekvencián kommunikál a távirányító az autóval. Az autó felfújható kerekekkel, rugós felfüggesztéssel és differenciálművel is fel van szerelve. Az autó akkumulátorral van felszerelve, a csomagban a távirányító és egy gyors töltő is helyet kapott, így minimális töltési idővel sokat lehet autókázni - 80 perc töltéssel közel 40 perc menetidőt tud futni. A távirányító és az autó is 30 perc inaktivitás után lekapcsol automatikusan, hogy ne fogyassza feleslegesen az áramot.
Méretek: 31 x 21 x 14 cm.
A csomagolás a távirányító elemét is tartalmazza.
A "Carrera RC Blue Jumper távirányítós versenyautó 1:16" nevű játék gyártója a Carrera, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Carrera

Carrera RC Blue Jumper távirányítós versenyautó 1:16

Carrera RC Blue Jumper távirányítós versenyautó 1:16

21 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.