Carrera RC - Dino car távirányítós autó, 1:16

Carrera RC - Dino car távirányítós autó, 1:16
A kiváló minőségű Dino Car távirányítós autóval izgalmas versenyeket hozhat gyermeke szobájába. A jármű minden terepen megtalálja a helyét, és semmilyen akadály nem foghat ki rajta, még a 360 fokos fordulatot is könnyedén teljesíti, ráadásul akár 15 kilométer per órás sebességgel is képes haladni. A töltési idő kb. 80 perc, a játékidő kb. 30 perc. A teljes funkcióvezérlés segítségével pontosan vezethet egy versenypályán, és ezzel egyidejűleg biztonságosabbá teheti a versenypályát a 2,4 GHZ technológia révén.
A járgány 6,4V - 900 mAh LiFePo akkumulátorral műküdik. A csomag tartalmazza a töltőt is.
Az autó mérete: 20 x 31 cm.
A "Carrera RC - Dino car távirányítós autó, 1:16" nevű játék gyártója a Carrera, főleg 6 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
Carrera
inkább fiúknak
6 éves kor fölött
63903
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Carrera RC - Dino car távirányítós autó, 1:16
Carrera RC - Dino car távirányítós autó, 1:16

Carrera RC - Dino car távirányítós autó, 1:16

19 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.