Carrera RC Red Challenger távirányítós versenyautó 1:16

Carrera RC Red Challenger távirányítós versenyautó 1:16
Piros színű, nagyon vagány festésű távirányítós versenyautó, távirányítóval és töltővel.
Az autó 20 km/h csúcssebességre képes, és 2,4 GHz-es frekvencián kommunikál a távirányító az autóval. Az autó felfújható kerekekkel, rugós felfüggesztéssel és differenciálművel is fel van szerelve. Az autó akkumulátorral van felszerelve, a csomagban a távirányító és egy gyors töltő is helyet kapott, így minimális töltési idővel sokat lehet autókázni - 80 perc töltéssel közel 40 perc menetidőt tud futni. A távirányító és az autó is 30 perc inaktivitás után lekapcsol automatikusan, hogy ne fogyassza feleslegesen az áramot.
Méretek: 31 x 21 x 14 cm.
A csomagolás a távirányító elemét is tartalmazza.
A "Carrera RC Red Challenger távirányítós versenyautó 1:16" nevű játék gyártója a Carrera, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
Carrera
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
28114
21 250 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Carrera

Carrera RC Red Challenger távirányítós versenyautó 1:16

Carrera RC Red Challenger távirányítós versenyautó 1:16

21 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.