Carrera RC Turbo Fire távirányítós terepjáró, 1:16

Carrera RC Turbo Fire távirányítós terepjáró, 1:16
Piros színű, futurisztikus megjelenésű távirányítós terepjáró, távirányítóval és töltővel.
Az autó 12 km/h csúcssebességre képes, és 27 MHz-es frekvencián kommunikál a távirányító az autóval. Az autó felfújható kerekekkel, rugós felfüggesztéssel és differenciálművel is fel van szerelve. Az autó akkumulátorral van felszerelve, a csomagban a távirányító és egy gyors töltő is helyet kapott, így minimális töltési idővel sokat lehet autókázni - 90 perc töltéssel közel 20 perc menetidőt tud futni. A távirányító és a terepjáró is 30 perc inaktivitás után lekapcsol automatikusan, hogy ne fogyassza feleslegesen az áramot.
Méretek: 33 x 21 x 11 cm.
A csomagolás a távirányító elemét is tartalmazza.
A "Carrera RC Turbo Fire távirányítós terepjáró, 1:16" nevű játék gyártója a Carrera, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
Carrera
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
28117
15 990 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Carrera

Carrera RC Turbo Fire távirányítós terepjáró, 1:16

Carrera RC Turbo Fire távirányítós terepjáró, 1:16

15 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.