Castle of Mind Wyvern társasjáték

10 290 Ft
+206 hűségpont ajándékba - Részletek...
6 éves kor fölött
1-3 nap
71818
Megérkezett a Castle of Mind új változata, a Castle of Mind Wyvern. Ezt a verziót már nem csak ketten, hanem akár hárman vagy négyen is lehet játszani.
A játék során lovagok és varázslatos lények csatáznak egymással négy királyság zászlaja alatt. A játékosokon múlik, hogy kié lesz a birodalom. A seregek mozgatása és a kiváló stratégia ugyanolyan fontos a parti során, mint a diplomácia, hiszen a megfelelő pillanatban megkötött vagy felbontott szövetségek eldönthetik a csatát.
A szabályok a Castle of Mind játékoktól megszokott módon a szabályok egyszerűek, azonban jól játszani kihívás, mivel folyamatosan változik a hadszíntér. Fordulatokban gazdag játék, amely a sakkhoz hasonlóan mindvégig izgalomban tartja a játékosokat.
Szépen kidolgozott, letisztult absztrakt játék a stratégiai társasok kedvelőinek. A társas 100%-ban magyar fejlesztésű. Remekül fejleszti a logikát, a türelmet és a koncentrációt.
A legtöbb lehetőség a 4 személyes játékmódban rejlik, de ketten és hárman is játszható. Egyaránt ajánlott felnőtteknek és gyerekeknek.
Átlagos játékidő: 30-120 perc
A "Castle of Mind Wyvern társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Castle of Mind Wyvern társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Castle of Mind Wyvern társasjáték

Castle of Mind Wyvern társasjáték

10 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.