CatOwl - MacskaBagoly társasjáték

CatOwl - MacskaBagoly társasjáték
Vedd észre elsőként az elvarázsolt macskákat és baglyokat, ragadd meg a totemet és gyűjtsd be az érte járó jutalmat! Igyekezz, nehogy a boszorkány nevessen a végén! A Catowl Macsakabagoly szörnyen izgalmas társasjáték, mellyel próbára teheted figyelmed és fejszámoló képességedet. Játszva megtanulod azonnal felismerni a mennyiségeket, fejleszti a figyelmet, a koncentrációt, a reakcióidőt és a memóriát. A kisebbeknek egyedálló segítség a számfogalom kialakításához. Többféle nehézségi fokban játszható, egyszerű játékszabály.
A kártyalapok mindegyikén 7 figurát, macskákat és baglyokat láthatsz különböző színekben, csíkosan vagy pöttyösen. A játékot kétfajta dobókockával lehet játszani, az egyiken minták, a másikon a hagyományos dobokockához hasonlóan 1-től 6-ig pöttyök találhatóak.
A "CatOwl - MacskaBagoly társasjáték" nevű játék gyártója a Brainy Band, főleg 4 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Brainy Band
67901
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
CatOwl - MacskaBagoly társasjáték
CatOwl - MacskaBagoly társasjáték

CatOwl - MacskaBagoly társasjáték

5 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.