Champion ló kicsinyével - fehér-sötétbarna

Champion ló kicsinyével - fehér-sötétbarna
2 450 Ft
+49 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
26563
Puha borítású, szőrös sörénnyel és farokkal rendelkező Champion fehér-vörös foltos ló kicsinyével. A pacik teljesen fel vannak szerszámozva, nyereg és kantár is rájuk van erősítve. A lovakkal el tudsz játszani akár egy díjugratás versenyt is, a lovakat együtt tudod használni játékbabákkal. A lovak végtagjai nem mozgathatók. Ló mérete: 24 cm, póni mérete: 15 cm.
A "Champion ló kicsinyével - fehér-sötétbarna" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Simba

Champion ló kicsinyével - fehér-sötétbarna

Champion ló kicsinyével - fehér-sötétbarna

2 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.