Chrono Bomb - Mentsd meg a világot! Night Vision társasjáték

A Chrono Bomb Night Vision egy izgalmas játék, amit csapatban, de akár egyedül is játszhatsz, ráadásul sötétben. Telepítsd könnyedén a védelmi zónát, válaszd ki a kívánt játékmódot - edzés vagy visszaszámlálás. Ha az edzést választod, a bomba nem robban fel, korlátlan idő áll a rendelkezésedre. Visszaszámlálás módban viszont csak úgy peregnek a másodpercek, semmi sem terelheti el a figyelmedet! Állítsd be a játékidőt és nyomd meg a START gombot! A játék elkezdődött! Mássz be a zónába anélkül, hogy hozzáérnél a zsinórhoz! Használd a lámpát, így a sötétben látod ahogy visszaverődik róla a fény! Ha véletlenül megérinted a zsinórt, a visszaszámlálás felgyorsul. Amint odaértél a bombához, hatástalanítsd, mielőtt túl késő lenne!
A "Chrono Bomb - Mentsd meg a világot! Night Vision társasjáték" nevű játék gyártója az Epee, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Epee
7 éves kor fölött
1-3 nap
61276
8 490 Ft
A "Chrono Bomb - Mentsd meg a világot! Night Vision társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. október 02-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. október 02-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Chrono Bomb - Mentsd meg a világot! Night Vision társasjáték
8 490 Ft
KOSÁRBA!Chrono Bomb - Mentsd meg a világot! Night Vision társasjáték

Chrono Bomb - Mentsd meg a világot! Night Vision társasjáték

8 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.