Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Chuggington - Városi állomás szett

Chuggington - Városi állomás szett
7 390 Ft
+148 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tomy
nem rendelhető
28547
Wilson a piros mozdony imádja a száguldást, ezt innentől bármikor megteheti a Városi állomás szett segítségével!
A pálya kétféleképpen is összerakható, a pályaelemekből készíthetsz egy lejtős körpályát, vagy egy kanyargós szerpentint is. Wilsont, vagy bármelyik másik mozdonyt a felvonó segítségével tudod a pálya tetejére juttatni, ahonnan a lengőajtókon keresztültörve tudnak továbbszáguldani. A szett kombinálható a többi DC pályaszettel is, a készlet tartalmazza Wilson fémből készült mozdonyt is.
A "Chuggington - Városi állomás szett" nevű játék gyártója a Tomy, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tomy

Chuggington - Városi állomás szett

Chuggington - Városi állomás szett

7 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.