Puzzle - ColorBoom Coll Kollázs, 1000 db

Puzzle - ColorBoom Coll Kollázs, 1000 db
A Clementoni ColorBoom Collection gyönyörű, vibráló színátmenetes képekből áll, amelyek nagyszerű díszei is lehetnek a szobának. Lélegzetelállító képek, minőségi nyomtatás, tökéletes illeszkedés, erős és tartós alapanyagok jellemzik a Clementoni kirakókat. A cég újrahasznosított alapanyagokból gyártja puzzle játékait, és nem használ szennyező anyagokat, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét környezetünk védelme iránt.
A kirakott kép mérete: 69 x 50 cm
A "Puzzle - ColorBoom Coll Kollázs, 1000 db" nevű játék gyártója a Clementoni, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Clementoni
12 éves kor fölött
74180
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Puzzle - ColorBoom Coll Kollázs, 1000 db

Puzzle - ColorBoom Coll Kollázs, 1000 db

2 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.