Clementoni - Mikrofon babáknak

Clementoni - Mikrofon babáknak
5 190 Ft
+104 hűségpont ajándékba - Részletek...
Clementoni
2 éves kor alatt
73368
Ez a színes mikrofon nagyszerű első zenei játék a piciknek már csak azért is, mert a játék aranyos arccal mosolyog és kacsint. A mikrofon számos olyan dallamot és hanghatást képes lejátszani, amelyek a legkisebbeket is érdekelni fogják.
A játék hangerőszenzorral rendelkezik: minél hangosabban énekel vagy beszél a mikrofonba a gyermek, annál fényesebben ragyog.
A játék elemmel működik (2 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Clementoni - Mikrofon babáknak" nevű játék gyártója a Clementoni, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Clementoni

Clementoni - Mikrofon babáknak

Clementoni - Mikrofon babáknak

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.