Clementoni - Pet Bits interaktív robotcica

A Pet Bits robotcicával a gyerekek egy igazi barátra találnak, aki olyan, mint egy háziállat. A robotcica reagál a tapsolásra: elkezd mozogni, táncolni. Ha beszélnek hozzá, a cica felveszi a hangot, majd robothangon játssza vissza azt. Összegyűjtve a többi Pet Bits robotot képes velük kommunikálni, táncolnak és aranyos hangon beszélnek egymással, speciális jelzést alakítanak ki egymás között és mindegyiknek saját személyisége lesz. A játékhoz letölthető egy telefonos applikáció is, így a játék a virtuális világban folytatódik tovább. A játék megtanítja a gyerekeket a gondoskodásra, hiszen a robotcicát etetni kell, amiért plusz pont jár a játék során. Csomagolási méretek: 7 x 13 x 18 cm.
A "Clementoni - Pet Bits interaktív robotcica" nevű játék gyártója a Clementoni, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Clementoni
1-3 nap
61222
4 990 Ft
A "Clementoni - Pet Bits interaktív robotcica" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. május 14-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. május 14-én, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Clementoni - Pet Bits interaktív robotcica
4 990 Ft
Clementoni - Pet Bits interaktív robotcica

Clementoni - Pet Bits interaktív robotcica

4 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.