Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Clemmy Soft - 10 darabos szett elefántos tartóval

Clemmy Soft - 10 darabos szett elefántos tartóval
7 990 Ft
+160 hűségpont ajándékba - Részletek...
Clemmy
nem rendelhető
57745
A Clemmy puha és színes építőjátékkal a legkisebbek is élvezettel játszhatnak. Ráléphetnek, ráülhetnek annyira puha, hogy észre sem veszik. A gyerekek akár rágókaként is használhatják, hogy átsegítse őket a kellemetlen fogzási időszakon. Abszolút biztonságos játékot biztosít. A csomagolásban 10 db építőkocka és egy elefántos tartó található. A tartót maguk után tudják húzni a gyerekek.

A Clemmy márkájú "Clemmy Soft - 10 darabos szett elefántos tartóval" nevű játékot főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Clemmy

Clemmy Soft - 10 darabos szett elefántos tartóval

Clemmy Soft - 10 darabos szett elefántos tartóval

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.