Cluedo Junior társasjáték

11 590 Ft
+232 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
1-3 nap
80265
Ki mondta, hogy csak a felnőttek válhatnak detektívekké? A Cludeo Junior társasjátékkal az óvodás korosztály is lehetőséget kap, hogy felgöngyölítse a rejtélyes ügyeket. A játékszabály a klasszikus Cluedo társasjáték mechanikáját követi, azonban a doboz egy gyerekbarát, kétoldalú játéktáblát rejt, így az ifjú nyomozók két szinten eredhetnek a megoldatlan rejtélyek nyomába.
1. szint: Játszótéri kavarodás
A kerettörténet szerint a játszótéri móka közben az egyik karakter a hátizsákjába helyezett egy tárgyat. A nyomozók feladata, hogy - közös erővel - megkeressék a különböző tárgyakat, és kiderítsék, mi az, ami hiányzik, és ki az, aki elvitte.
2. szint: A tudományos labor rejtélye
A kerettörténet szerint egy kísérlet során rejtélyes módon kitört a vulkán a laborban. A játékosoknak egymással versengve ki kell deríteniük, hogy ki, milyen összetevőkkel indította be a vulkánt, és hol kellett volna lennie a balul elsült kísérlet helyszíne helyett.
A játék fejleszti a gyerekek megfigyelőképességét és koncentrációját, emellett lehetőséget teremt, hogy kipróbálják magukat mind az együttműködést, mind a versengést igénylő társasjátékok területén is.
A "Cluedo Junior társasjáték" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Cluedo Junior társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. június 01-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. június 01-én, csütörtökön átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Cluedo Junior társasjáték

Cluedo Junior társasjáték

11 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.