CoComelon - Altatódalt játszó JJ plüss baba, 30 cm

CoComelon - Altatódalt játszó JJ plüss baba, 30 cm
A gyerekek életre kelthetik a CoComelon mondókákat a Musical Bedtime JJ plüss baba segítségével!
Ez az imádnivaló és puha plüss baba JJ, az oktató CoComelon YouTube-sorozat népszerű szereplője! JJ készen áll a lefekvésre, felvette pizsamáját és kedvenc plüssmackóját szorongatja. Ez a kedves alvótárs 7 féle hangeffekttel és kifejezéssel rendelkezik. ( pl. kuncog, nevet) Csak meg kell nyomni a pocakját és ismert mondókákat dúdol, sőt még egy részletet is lejátszik a „YesYes Bedtime” című angol mondókából! A kicsik imádni fogják az új, CocoMelon barátjukat!
A játék elemmel működik (3 x 1,5V AAA/LR03), melyek megtalálhatók a csomagban.
A "CoComelon - Altatódalt játszó JJ plüss baba, 30 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
72052
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

CoComelon - Altatódalt játszó JJ plüss baba, 30 cm

CoComelon - Altatódalt játszó JJ plüss baba, 30 cm

13 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.