2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

CoComelon - Fa formakirakó - Móka a szabadban

CoComelon - Fa formakirakó - Móka a szabadban
1 650 Ft
+33 hűségpont ajándékba - Részletek...
CoComelon
nem rendelhető
81689
Forma-móka CoComelonnal!
A formakirakó egy vidám, szórakoztató és nem utolsó sorban remek fejlesztő játék a legkisebbek számára - az pedig már csak hab a tortán, ha a kicsik körében nagy népszerűségnek örvendő CoComelon karaktereket kell a helyükre illeszteniük a boldog tulajdonosoknak. A piciknek nincs más dolguk, mint megragadni az aranyos, fogantyúval ellátott formákat, majd a helyükre illeszteni azokat. Ebben a szettben 9 elem található - köztük kisgyerekek (pl. JJ, Cody), labda, felhő, hangjegyek és egy cuki rágcsáló.
A játék fejleszti a kézügyességet, a logikát, a szem-kéz koordinációt és a türelmet.
A termék fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A "CoComelon - Fa formakirakó - Móka a szabadban" nevű játék gyártója a CoComelon, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

CoComelon - Fa formakirakó - Móka a szabadban

CoComelon - Fa formakirakó - Móka a szabadban

1 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.